×
Siria, 9 tetor 2012
"Aleatët disponojnë të gjitha planet e nevojshme për të ruajtur sigurinë
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki-moon i ka kërkuar autoriteteve siriane në mënyrë të njëanshme të përfundojnë operacionet luftarake kundër grupeve të armatosura të kryengritësve.
Ministria e Punëve të Jashtme të Ukrainës ka deklaruar se vendi nuk furnizon
Situata në Siri ka qenë temë qendrore e bisedimeve të Presidentit të Komisionit Evropian Jose Manuel Barroso dhe Mbretit të Jordanisë Abdullah II. Mbreti bëri thirrje për të zgjidhur krizën siriane në mënyrë paqësore dhe iu drejtua komunitetit ndërkombëtar me lutjen për të ndihmuar sistemimin e refugjatëve sirianë që ndodhen aktualisht në Jordani.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
6
7
13
14
20
21
27
28