×
Siria, 13 shtator 2012
Në Damask mbërriti i Dërguari i posaçëm i përbashkët i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe (LSHA) Lakhdar Brahimi për zhvillimin e bisedimeve, që synojnë gjetjen e rrugëzgjidhjeve të konfliktit sirian.
Roma përkrah qëndrimin e Moskës në lidhje me nevojën për një zgjidhje politike të krizës siriane, deklaroi për gazetarët Zëvendësministrja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Italisë Marta Dassu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
8
9
11
12
15
16
22
23
29
30