×
Siria, 5 shtator 2012
Ekstremistët islamikë, që luftojnë në anën e opozitës, sulmuan fshatin e krishterë Ghassaniyeh pranë qytetit Homs në veri të Damaskut.
Dhjetëra njerëz u lënduan natën e kaluar si rezultat i përleshjeve të dhunshme pranë ambasadës siriane në Kajro.
Websites të kanalit televiziv ndërarab Al-Jazeera u thyen nga një grup hakerash, që pretendohet se mbështet Presidentin sirian Bashar Al-Assad. Grupi që e quan veten "el-Rashidun" (arab: "Besimtarët") hyri në versionin arabisht dhe anglisht të faqes dhe la në to disa mesazhe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
8
9
11
12
15
16
22
23
29
30