×
Siria, 26 qershor 2012
Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshilit të Aleancës së Atlantikut të
I Dërguari i posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe Kofi Annan propozoi të ftohen përfaqësuesit e Iranit në Gjenevë për të marrë pjesë në takimin ndërkombëtar mbi Sirinë më 30 qershor.
Kontrata e pazbuluar më parë për të furnizuar Sirinë me kompleksin e raketave
Përfaqësuesja e përhershme e SHBA-ve në OKB Susan Rice kërkoi sërish që të përdoret forca kundër autoriteteve siriane për të mbrojtur popullsinë civile në vend.
Siria ka gjuajtur edhe avionin turk të përfshirë në operacionet e kërkimit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
5
9
10
14
15
16
17
23
24
30