×
Siria, 11 mars 2012
I Dërguari i posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe pas
Pesë pikat për rregullimin e situatës së krizës në Siri u bashkërenditën nga Rusia dhe Lidhja e Shteteve Arabe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
8
9
10
14
16
17
18
20
24
25
27
31