×
Siria, 10 shkurt 2012
Siria mund dhe duhet t’i zgjidhë vetë problemet e veta pa presion nga jashtë. Këshilli i Sigurimit i OKB-së nuk duhet të marrë kurrsesi anën e një prej palëve të konfliktit në Siri.
Në periferitë e qytetit sirian Homs janë përqendruar rreth 10.000 ushtarë. Ndoshta po
Siria iu drejtua Iranit me kërkesën për të dërguar n
Irani, Siria, komandos
Në rast se informacioni mbi praninë e njësive të forcave të huaja speciale në territorin e Sirisë do të konfirmohet, atëhere ngjashmëria me skenarin libian do të bëhet absolute.
Trupat qeveritare siriane po ndjekin këmba-këmbës terroristët e armatosur në qytetin El Qusayr, i cili është vendosur në provincën Homs pranë kufirit me Libanin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
3
4
5
11
12
18
19
21
23
25
26
29