×
Siria, 7 shkurt 2012
Ushtria siriane sot në mëngjes rifilloi bombardimin me artileri të qytetit Homs. Në prag, sipas fjalëve të aktivistëve të opozitës, atje u ranë të paktën 50 persona.
Ministri i Jashtëm i Rusisë Sergei Lavrov ka mbetur i kënaqur me rezultatet e
Presidenti i Sirisë Bashar Al-Assad e ka siguruar Rusinë se është plotësisht i
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe Kreu i Shërbimit të Zbulimit të Jashtëm të Rusisë Mihaill Fradkov mbërritën në Damask për zhvillimin e bisedimeve me Presidentin e Sirisë Bashar Al-Assad.
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe Kreu i Shërbimit të Zbulimit të Jashtëm të Rusisë Mihaill Fradkov mbërritën në Damask për bisedime me Presidentin sirian Bashar Al-Assad.
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe Kreu i Shërbimit të Zbulimit të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
3
4
5
11
12
18
19
21
23
25
26
29