×
Siria, 25 korrik 2011
Irani, Siria dhe Iraku nënshkruan sot marrëveshjen për ndërtimin e tubacionit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
27
28
30
31