×
Mbrojtja kundërajrore, 2011
Komanda e ushtrisë së Pakistanit deklaroi mbi qëllimin e saj për të
Skuadrat luftarake të komplekseve raketore zenit C-400 “Triumf” realizuan një marshim në rajonin e tyre pozicional dhe u vunë në gatishmëri të plotë luftarake për kapjen e objektivave ajrore.
Në qarkun Qendror Ushtarak të Rusisë po përfundon riarmatimi dhe modernizimi i Trupave të Mbrojtjes Kundërajrore.
Sistemi i unifikuar i mbrojtjes ajrore të Bashkësisë së Shteteve të Pavarura (BSHP
Gjatë krijimit të Mbrojtjes së vet Ajrore Kozmike Rusia do të zgjidhë edhe detyrën e integrimit me Mbrojtjen europiane antiraket, deklaroi Kryetari i Komitetit të Këshillit të Federatës për mbrojtjen dhe sigurinë Viktor Ozerov.
Në Rusi këtë vit do të krijohet sistemi unik i mbrojtjes ajroro-kozmike, deklaroi Dimitri Medvediev, duke marrë fjalën në kolegjiumin e zgjeruar të Ministrisë së mbrojtjes të Federatës Ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31