×
G-8, 17 qershor 2013
Presidenti rus Vladimir Putin vuri në pah disa vështirësi ekzistuese në marrëdhëniet ruso-franceze, por në përgjithësi, sipas mendimit të tij, ato po zhvillohen pozitivisht.
Bashkimi Europian dhe Shtetet e Bashkuara njoftuan zyrtarisht fillimin e negociatave mbi zonën e tregtisë s
Në Irlandën e Veriut u hap samiti i 39-të i Grupit ndërkombëtar joformal, por me ndikim të madh të Tetëshes ("G-8"). Rusia përfaqësohet në të nga Presidenti Vladimir Putin.
Kryeministri britanik, David Cameron, pranoi sot pas mbërritjes në resortin e golfit në veri t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
15
16
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30