×
Dalai Lama, 2013

Lideri i budistëve të Tibetit, Dalai Lama XIV, i cili ndodhet për një vizitë jozyrtare në Letoni, mendon se konflikti sirian duhet të zgjidhet me ndihmën e negociatave, dhe jo të armëve.

Hakerët thyen faqen e Internetit të Dalai Lamës dhe vendosën në të një virus, i cili infekton kompjuterët e vizitorëve.

Policia e provincës kineze Sichuan hapi zjarr mbi një grup qytetarësh të Tibetit, të cilët po festonin 78-vjetorin e Liderit shpirtëror budist, Dalai Lama. Dy prej pjesëmarrësve të festimit u plagosën në kokë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31