×
kërcime nga trampolina, 11 mars 2011
Skuadra përfaqësuese e Rusisë fitoi medaljen e radhës në Kampionatin Europian për kërcimin nga trampolini në Torino. Vendin e parë e zuri Julia Kolltunova dhe Daria Govor, që fituan për kërcimin sinkronik nga trampolini.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31