×
Lidhja e Shteteve Arabe, Mars 2012
Ministrat e jashtëm të Lidhjes së Shteteve Arabe po mblidhen në kryeqytetin e Irakut në prag të samitit të organizatës. Një nga temat kryesore të tij do të bëhet kërkimi i rrugëdaljes nga kriza e tejzgjatur siriane.
I Dërguari i posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe Kofi Annan do të vizitojë Moskën dhe Pekinin këtë fundjavë për të diskutuar situatën në Siri.
Në prag të 9-vjetorit të fillimit të operacionit ushtarak në Irak, i cili i bie datës 20 mars, në kryeqytetin e vendit Bagdad mbretëron gjallëria.
I Dërguari i posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe pas
Pesë pikat për rregullimin e situatës së krizës në Siri u bashkërenditën nga Rusia dhe Lidhja e Shteteve Arabe.
“Ne shpresojmë shumë se kriza siriane do të mund të gjejë zgjidhje nëpërmjet dialogut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
24
25
26
27
30
31