×
Lidhja e Shteteve Arabe, Mars 2011
Veprimet luftarake midis kryengritësve libianë dhe forcave të regjimit të Muammar Gaddafit po forcohen jo vetëm në fushat e betejave, por edhe në rrafshin informativ.
Lidhja e Shteteve Arabe refuzon ndërhyrjen ushtarake në Libi, por mund të mbështesë krijimin në hapësirën ajrore të saj të zonës së ndaluar për fluturimet e Forcave ushtarako-ajrore libiane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31