×
Zelanda e Re, 20 nëntor 2012
Vullkani “Ruapehu”, i ndodhur në Zelandën e Re dhe i njohur si “Orodruin” në trilogjinë kinematografike "Lord of the Rings", së shpejti mund të zgjohet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
6
8
9
10
11
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28
29
30