×
Libia, Qershor 2012
Në jug të Libisë në qytetin Kufra jo më pak se 16 persona u vranë në përleshjet ndërmjet forcave ushtarake qeveritare dhe njësive të armatosura të fiseve lokale.
Trupat ushtarake qeveritare morën nën kontroll aeroportin ndërkombëtar në Tripoli, që më parë ishte nën kontrollin e njërit prej grupeve të armatosura, deklaroi një zëdhënës i Ministrisë së Punëve të Brendshme.
Sekretari Këshillit të Sigurisë së Rusisë Nikollai Patrushev deklaroi se konflikti në Libi çoi në shpërndarjen e pakontrolluar të armëve nga ky vend.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30