×
Libia, 19 mars 2012
Plot një vit më parë Forcat Ajrore të Francës, Britanisë së Madhe dhe SHBA filluan operacionin ushtarak në Libi.
Konfrontime të armatosura kanë shpërthyer në një nga rajonet e Tripolit - Ebu Salim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
22
23
24
25
26
27
30
31