×
Libia, Shkurt 2012
Organizata e mbrojtjes së të drejtave të njeriut “Amnesty International” deklaron, se grupime t
Një vit më parë filloi lufta civile në Libi. Formalisht ajo përfundoi pas tetë muajsh, kur Muammar Gaddafi u zu rob dhe u vra në një nga rajonet e qytetit të tij të lindjes Sirte.
Në juglindje të Libisë, në përplasjet e armatosura midis dy fiseve vendore, gjet
Në rast se informacioni mbi praninë e njësive të forcave të huaja speciale në territorin e Sirisë do të konfirmohet, atëhere ngjashmëria me skenarin libian do të bëhet absolute.
Autoritetet libiane kanë konfirmuar se siguria e Ambasadës ruse në Tripoli do të garantohet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
11
12
13
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29