×
Libia, Janar 2012
Komisari i Lartë i OKB-së për të drejtat e njeriut, Navi Pillaj dhe përfaqësuesi special i OKB-së në Libi, Jan Martin janë të shqetësuar nga veprimet e pasuesve të Moamar Kadafit.
Së paku 2 persona u vranë dhe dhjetëra të tjerë janë plagosur gjatë këtyre dy ditëve të fundit në përleshjet e armatosura midis përkrahësve të Muammar Gaddafi dhe forcave qeveritare në Libi, njofton British Broadcasting BBC.
Në qytetin e dytë më të madh libian Benghazi u njoftua mbi krijimin e Partisë së parë islamike për Reformën dhe Zhvillimin në vend.
Në kryeqytetin e Libisë -Tripoli filluan përleshjet në mes të ish-militantëve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31