×
Libia, Dhjetor 2011
“Pranvera arabe” u bë një nga ngjarjet më të rëndësishme gjeopolitike të vitit 2011. Pasojat e saj janë kontradiktore dhe të paparashikueshme.
Autoritetet e përkohshme të Libisë deklaruan se kanë ndërmend të angazhojn
I Dërguari i posaçëm i presidentit rus për bashkëpunimin me vendet e Afrikës Mihaill Margellov arriti në Tripoli.
Moska e konsideron krejtësisht të papranueshëm përdorimin e “modelit të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
27
29
30
31