×
Libia, 21 korrik 2011
Në zgjidhjen e problemit libian duhet të marrin pjesë të gjitha forcat politike të vendit dhe jo vetëm opozita në Benghazi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
11
12
16
17
23
24
25
30
31