×
Libia, 1 qershor 2011
NATO dhe partnerët e koalicionit vendosën të zgjasin operacionin në Libi edhe për 90 ditë, njoftoi sot Sekretari i përgjithshëm i Aleancës Andres Gogh Rasmussen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
29