×
Libia, 24 mars 2011
Situata në Libi u bë çështja kryesore në rendin ndërkombëtar
SHBA filluan hedhjen e me tepër se 4 mijë marinarëve dhe këmbësorëve të vet të marinës në rajonin e Detit Mesdhe për mbështetjen e operacionit të koalicionit në Libi.
Pas daljes së Francës dhe Britanisë së Madhe në rolet pararojë n
Bombardimet e Libisë po vazhdojnë tashmë që prej një jave, por ata që marrin pjesë në operacionin ushtarak nuk kanë as një udhëheqje të vetme, as perceptimin strategjik të qëllimeve të këtij aksioni.
Këshilli i Sigurimit i OKB-së do të zhvillojë sot konsultimet për situatën në Libi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
15
17
20
26
27