×
Libia, 14 mars 2011
Këshilli i Sigurimit i OKB-së u mblodh për zhvillimin e konsultimeve të veta të  paplanifikuara në lidhje me kërkesën e Lidhjes së Shteteve Arabe për vendosjen e zonës së papilotuar mbi Libi.
Listën e vendeve të Afrikës Veriore dhe Lindjes së Mesme, të përfshira prej demontratave dhe trazirave masive, e plotësoi aktualisht Libani.
Liderit libanez Muammar Gaddafit, familjarëve dhe të afërmve të tij u është ndaluar hyrja në Rusi. Dekretin për këtë e nënshkroi Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
15
17
20
26
27