×
Libia, 11 mars 2011
BE njohu Këshillin Kalimtar Kombëtar të Libisë si “ndërmjetë
Lideri libanez Muammar Gaddafi kërcënoi BE për të ndërprerë mbështetjen e luftës me terrorizëm ndërkombëtar dhe emigracion ilegal.
Samiti urgjent i kryetarëve të shteteve dhe qeverive të BE u hap në Bruksel.
Prodhimi 24 orësh i naftës në Libi u reduktua gati deri në 80
BE mbështet ndërmarrjen e masave të “vazhdimit të përgatitjes nga
Britania e Madhe mund të kryesojë operacionin kundër Gaddafit. David Cameron, të cilin kohët e fundit e shqetësonin problemet e ekonomisë, vendosi të provojë në veten e vet ampulën e strategjisë ushtarake.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
15
17
20
26
27