×
Libia, 10 mars 2011
Këshilli i Bashkimit Europian miratoi sanksione suplementare kundër Libisë, njoftoi në Bruksel përfaqësuesi i Hungarisë, e cila kryeson aktualisht në BE. Përmbajtja e sanksioneve nuk u bë publike prej tij.
Kreu i MPJ të Federatës Ruse Sergei Lavrov i bëri thirrje palëve kundërluftuese në Libi që të ulen në tryezën e bisedimeve me qëllim të ndalimit të dhunës në vend.
Rusia dhe Afganistani shprehin preokupim serioz në lidhje me situatën e krijuar në Libi dhe Lindjen e Mesme.
Si ti bëhet punës me Gaddafin? Si të formulohet në afate sa më të shkurtra rendi i ditës së mbledhjes së ministrave të vendeve të NATO-s në Bruksel.
BE dhe NATO në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri do të diskutojnë situatën e krijuar në Libi.
Presidenti i Federatës Ruse Dimiri Medvediev nënshkroi dekretin mbi plotësimin nga Rusia të rezolutës së Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Libinë, të miratur më 26 shkurt, njoftoi sot shërbimi i shtypit i Kremlinit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
15
17
20
26
27