×
Libia, 2 mars 2011
Dy anije desanti të SHBA hynë në Detin Mesdhe dhe kanë marrë kursin drejt brigjeve të Libisë, njofton BBC.
Në Këshillin e Europës e vlerësojnë me skepticizëm arsyeshmërinë e ndërhyrjes së huaj ushtarake në konfliktin në Libi, deklaroi Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Europës Thorbjorn Jagland.
Nga Libia vazhdojnë të vijnë informata kundërthënëse mbi konfrontimin e armatosur të mbështetësve dhe kundërshtarëve të Muammar Gaddafit.
Po rritet presioni ushtarak dhe financiar mbi Muammar Gaddafin për ndërprerjen e gjakderdhjes në Libi. SHBA-s nuk përjashtojnë mundësinë e ndërhyrjes ushtarake, megjithëse nuk kanë mbështetje të plotë nga ana e partnerëve të vet në NATO.
Për rregullimin paqësor të situatës në Libi doli Përfaq
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
15
17
20
26
27