×
Era e Kozmonautikës, 24 qershor 2013
Inxhinierët e bordit Fjodor Jurçihin dhe Aleksandër Misurkin nga ekuipazhi i Stacionit Kozmik
Pishtari i estafetës së Zjarrit olimpik "Soçi-2014" për herë të
Rusët e ekuipazhit të Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) 36/37 - inxhinierët
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
7
8
9
15
16
17
19
21
22
23
27
28
29
30