×
Era e Kozmonautikës, 9 nëntor 2012
Agjencia Hapësinore Evropiane (European Space Agency, ESA) dhe NASA përfunduan testimin e suksesshëm
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
5
6
7
10
11
13
17
18
24
25