×
Era e Kozmonautikës, 10 tetor 2012
Astronautët Sunita Williams dhe Akihiko Hoshide ankoruan me sukses anijen e parë komerciale kozmike me Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN). Dyert e anijes pritet të hapen të enjten më 11 tetor.
Këngëtarja britanike Sarah Brightman deklaroi se do të fluturojë në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar(SKN) si turiste.
Objekti i shndritshëm, i zbuluar nga Mars rover “Curiosity”, rezultoi të ishte një fragment i vetë atij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
5
6
7
8
13
14
15
20
21
24
27
28
30