×
Era e Kozmonautikës, 16 maj 2012
Më 17 maj është planifikuar ankorimi i anijes kozmike ruse “Sojuz TMA-04M” me Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN), që startoi me sukses të martën në mëngjes nga kozmodromi “Bajkonur” në Kazakistan. Për një afat 126-ditor do të hyjnë në detyrë kozmonautët rusë Gennadi Padallka, Sergei Revin si dhe astronauti i NASA-s Joseph Acaba.
NASA i dha lejë kompanisë private “Space-X” të dërgojë në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) anijen kozmike të përdorimit shumëherësh të përpunuar prej saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30