×
Bahraini
Në afërsi të kryeqytetit të Bahreinit - Manama - opozita organizoi sot një
Mbreti Hamad bin Isa al-Khalifa i propozoi fillimin e një dialogu forcave të ndryshme politike për diskutimin e të ardhmes së vendit.
Deputeti i Bahreinit Osama Tamimi dogji flamurin izraelit në seancën e parlamentit të mbretë
Sot në kryeqytetin e Bahreinit Manama ndodhi një seri shpërthimesh, si pasojë e të cilave u vranë dy persona dhe të paktën një u plagos. Sipas njoftimeve të policisë në zona të ndryshme të qytetit janë detonuar pesë bomba.
Rusia për herë të parë po përfundon marrëveshjen pë
Autoritetet e Bahrainit shpallën të enjten mbi arrestimin e 6 liderëve kryesorë opozitarë shiitë. Gjithsej janë arrestuar 25 veta. Ata akuzohen për thirrje me pikësynim  përmbysjen e monarkisë, e cila përfaqëson pakicën sunite të vendit.
Çfarëdolloj ndërhyrje nga ana e forcave ushtarake të shteteve të Gjirit Persik në punët e Bahrainit është shpallje lufte dhe okupacion, deklaruan përfaqësuesit e opozitës së Bahrainit.
Aksionet e reja të protestave dhe përplasjet masive po trondisin aktualisht vendet e Afrikës Veriore, të Lindjes së Afërt dhe Lindjes së Mesme.
Opozita e Bahrainit kërkoi të enjten dorëheqjen e qeverisë në lidhje me
Qeveria e Bahrainit futi nënrepartet e ushtrisë në kryeqytetin e vendit pas shpërndarjes së dhunshme të demonstratës antiqeveritare. Sipas fjalëve të dëshmitarëve okularë, në rrugët e Manama-s u dukën tanket.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31