×
refugjatë, Maj 2013
Avioni “Il-76” (russ. "Ил-76") i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme t
Numri i qytetarëve nga Siria, të cilët kanë marrë ose presin t
"Në momentet aktuale 10% e popullsisë sonë përbëhet nga refugjatët
145 të riatdhesuar nga Siria mbërritën me një fluturim çarter në Republikën e Abhazisë, e cila ndodhet gjeografikisht në bregdetin e Detit të Zi. Që nga fillimi i konfliktit të armatosur në Siri, Abhazia ka pranuar rreth 400 refugjatë nga ky vend i trazuar dhe i shumëvuajtur.
Bota, Abhazia, refugjatë, Siria, riatdhesim
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31