×
refugjatë, 26 tetor 2012
Autoritetet turke nuk po i mbyllin kufijtë dhe nuk e pengojnë fluksin e refugjatëve nga
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
25
27
28
29
30
31