×
refugjatë, Tetor 2012
Autoritetet turke nuk po i mbyllin kufijtë dhe nuk e pengojnë fluksin e refugjatëve nga
Në kufirin e Libanit dhe Sirisë u rihapën pikat e kalimit kufitar Al Abudiyya dhe Al Arida, informoi të mërkurën Agjencia Kombëtare e Lajmeve të Libanit.
Numri i refugjatëve sirianë në Turqi i kaloi të 100 mijë vetët. Kjo u njoftua sot nga Drejtoria e qeverisë turke për situatat e jashtëzakonshme.
Komisariati i Lartë i OKB-së për Çështjet e Refugjatëve ësht
Athina është pjesë përbërëse e anëtarëve
Forcat speciale të ushtrisë amerikane u dërguan nga Pentagoni në Jordani për
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
25
27
28
29
30
31