×
helikopter, 17 maj 2013
Platforma e helikopterit, me të cilën është pajisur tani territori i Kremlinit të
Ministria ruse e Mbrojtjes, si dhe Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme (MPJ) dhe ajo e Punëve të Brendshme mund të ndërtojnë nga një pistë për helikopterë, shkruan gazeta ruse "Komersant".
Kompania "Rosoboronexport" në vitin 2013 do të furnizojë me 140 helikopterë luftarakë klientë
Sot për herë të parë në Rusi hapet platforma e helikopterëve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30