×
helikopter, Janar 2013
Ministria e Mbrojtjes e Rusisë përgatiti detyrën teknike për zhvillimin e helikopterit
Policia e Londrës deklaroi për vdekjen e 2 personave si pasojë e rrëzimit të helikopterit 8-vendësh me dy motorë në afërsi të Vauxhall.
Mu në qendër të Londrës, pranë stacionit të trenit Vauxhall, u shemb një helikopter pas përplasjes me një vinç ndërtimi. Si rezultat i rrëzimit të helikopterit u dëmtuan dy makina.
Një helikopter i vogël ra ditën e enjte në autostradën A6 në jug të Gjermanisë. Aparati fluturues ra mbi linjat e tensionit të lartë në afërsi të rrugës dhe shpërtheu.
Anëtarët e ekuipazhit të helikopterit rus "Mi-26", të cilët punojnë
Shtatë persona gjetën vdekjen si rezultat i rrëzimit të një helikopteri në veri të Perusë. Ndër viktimat pesë ishin shtetas amerikanë. Helikopteri i kompanisë private “Columbia Helicopters”, me numrin e fluturimit N241-CH, u nis nga qyteti Pucallpa.
Në Iran u zhvillua demonstrimi publik i helikopterit të ri gjuajtës "Toufan 2" i prodhimit vendas. Në këtë ceremoni mori pjesë Ministri iranian i Mbrojtjes, Gjeneral i brigadës, Ahmad Vahidi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
4
5
6
7
9
12
13
14
15
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31