×
helikopter, Nëntor 2012
Avioni “K-8” i prodhuar në Kinë, humbi kontrollin dhe u përplas në
Militantët e Ushtrisë së Lirë Siriane deklaruan se goditën një helikopter
Ministria e Mbrojtjes e Indisë synon të rrisë vëllimin e blerjes së helikopter
Militantët e lëvizjes islamiste “Hamas” ditën e dielë goditë
Nga përplasja e dy helikopterëve të policisë në shtetin amerikan të Kalifornisë janë lënduar gjashtë persona, pesë prej të cilëve ishin oficerë policie.
Komanda e Ushtrisë së SHBA-ve nënshkroi një kontratë me kompaninë EADS North
Helikopteri mjekësor, që po transportonte të plagosurit në një aksident rrugor, u përplas me linjat e tensionit të lartë në verilindje të Iranit. Si rezultat u vranë të paktën nëntë persona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
20
22
23
24
25
26
29
30