×
helikopter, Maj 2012
Sekretariati i Shërbimit Kombëtar të Kërkimit dhe Shpëtimit të
Prodhuesit ruse të industrisë së aeroplanëve zënë 14% të tregut
Banorët e dhjetra shtëpive u evakuuan në shtetin amerikan të Teksasit pas rënies së një rakete nga helikopteri luftarak “Apache”, që po fluturonte mbi të. Siç njoftuan autoritetet, ajo ra nga helikopteri gjatë kohës së fluturimit të trajnimit.
Më shumë se 200 kompani nga 18 vende të botës marrin pjesë n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31