×
helikopter, 18 gusht 2011
Rusia përfundoi konsolidimin e industrisë së aviacionit dhe ka përcaktuar tashmë degën avia-kozmike si prioritet absolut strategjik në zhvillimin e vet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
3
6
7
8
9
12
13
14
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29