×
Poli i Veriut, 2011
Rajoni Oimiakon i Jakutisë (Siberi verilindore) mori sot nga Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) një paralajmërim urgjent për rrezikun jashtëzakonisht të lartë të shpërthimit të zjarreve të reja pyjore.
Aviacioni i Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me sukses
Njëkohësisht dy grupe eksploruesish polarë do të zhvillojnë këtë pranverë ekspedita nga brigjet veriorë rusë deri në Kanada nëpërmjet Polit të Veriut.
Ministri i punëve të jashtme të Finlandës Aleksandër Stubb dhe P
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31