×
teknologjitë informative, Tetor 2012
Në një intervistë ekskluzive me Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" përfaqësuesi i grupit “Anonymous” njoftoi, se më 21 dhjetor të vitit 2012 grupi ka në plan të lançojë platformën e tij online - jo të shtrenjtë dhe të decentralizuar - TYLER.
Kompania Google njoftoi për laptopin e ri me sistemin e vet operativ “Chrome OS”. Pajisja u prodhua nga Samsung, thuhet në blogun zyrtar të Google.
Shërbimet speciale britanike po fillojnë përgatitjen e spiunëve të brezit t
Kompania ruse "Laboratori Kasperski" (Kaspersky Lab), e cila prodhon një nga programet antivirus më me popullaritet në botë, po zhvillon sistemin e vet operativ (OS). Kjo u njoftua në konferencën Telecom World 2012 në Dubai.
Numri i përdoruesve të Internetit në botë është rritur në baz
Armët ruse do të hapin zjarr vetëm në duart e pronarit të ligjshëm. Me porosi të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Ministrisë së Industrisë të Federatës Ruse është zhvilluar një sistem unikal për ushtrimin e kontrollit mbi trafikun e armëve.
Kryeministri i Rusisë Dimitri Medvediev do të takohet sot me themeluesin dhe Drejtorin e Përgjithshëm të rrjetit social më të madh në botë Facebook Mark Zuckerberg.
Nxënësit e shkollës nga Rusia - pjesëmarrës në Olimpiadën Ndërkombëtare të Informatikës, që u mbajt në Itali, u kthye në atdhe, duke sjellë me vete katër medalje të arta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
4
5
6
7
8
10
12
13
14
15
16
17
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31