×
biatlon, 2011
Sot në Khanti-Mansiysk (Siberi Perëndimore) në Kampionatin Botëror të Biatlonit do të përcaktohen fituesit dhe medalistët e stafetës së përzier.
Në Khanty-Mansiysk (Siberi Perëndimore) sot do të zhvillohet ceremonia solemne e hapjes së Kampionatit Botëror të Biatlonit.
Sot në aeroportin e Hanti-Mansijskut (Siberia Perëndimore) mbërritën pjesëmarrësit e Kampionatit Botëror të biatlonit.
Khanti-Mansiysk (Siberi Perëndimore) është i gatshëm për zhvillimin e Kampionatit botëror të biatlonit, i cili pritet të startojë atje më 1 mars. Pistat e skive janë zgjeruar deri në 10 metra.
Rusi Ivan Çerezov zuri vendin e dytë në garën prej 12,5 km të etapës së radhës të Kupës së Botës në biatlon në Presque-Aile.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31