×
Kisha Orthodhokse Ruse, 2012
Në Gjenevë është kryer një sulm ndaj ndërtesës së kishës ruse - Kisha e Lartësimit të Kryqit të Zotit.
Restaurimi i Manastirit Sollovjeckij (russ. Соловецкий монастырь) është një detyrë shumë e rëndësishme për Shtetin dhe Kishën. Ai është momument i burrërisë dhe forcës së paepur shpirtërore të të parëve tanë, shprehet me bindje të plotë Patriarku Kirill.
Kisha Orthodhokse Ruse (KOR) nuk del kundër teknologjisë së trajtimit teknologjik të qelizave. Por
Sot, më 7 janar, orthodhoksia ruse kremton një nga festat më të mëdha, më të rëndësishme kishtare - Lindjen e Krishtit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31