×
universiada, 10 qershor 2013
Në radhët e ekipit kombëtar rus u përfshinë 25 kampionë olimpikë, 50 medalistë të Lojrave Olimpike si dhe më shumë se 100 mjeshtra sporti të nivelit ndërkombëtar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
29
30