×
Tartarstani, 12 korrik 2011
Më shumë se 50 hetues dhe kriminalistë po përpiqen të sqarojnë rrethanat
Rusia sot mban zi për të gjithë ata që gjetën vdekjen gjatë tragjedisë me anijen “Bullgaria” në Tartarstan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
14
16
17
21
23
24
26
27
28
29
30
31