×
Ukraina me sytë e ekspertëve

Bashkimi Evropian dhe Ukraina kanë rifilluar bisedimet mbi asocimin. Palët ia hynë punës për diskutimin e afateve dhe kushteve të nënshkrimit të Marrëveshjes. Ndërkohë në Kiev po vazhdojnë aksionet masive të protestës. Sipas vlerësimeve të MPB-së të Ukrainës, në Sheshin e Pavarësisë (Majdan) janë mbledhur rreth pesë mijë protestues.

  Interesimi që po shfaqet aktualisht në botë ndaj zgjedhjeve presidenciale në Ukrainë tashm
Siç dihet, raundi i dytë i zgjedhjeve presidenciale në Ukrainë do të zhvillohet më 7 shkurt me pjesëmarrjen e Viktor Janukoviçit dhe Julia Timoshenkos.
Ukrainën e pret raundi i dytë i zgjedhjeve presidenciale, meqenëse të dielën që lamë pas asnjëri nga kandidatët nuk mundi të sigurojë 50 % të votave të zgjedhësve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31