×
ari, Korrik 2011
Çmimi i arit u rrit sërisht dhe arriti një rekord të ri - 1624 $ për ons (ounce).
Çmimi i arit u rrit sërish dhe arriti nivelin rekord prej 1589.8 për ounce.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31