×
cirku
Në Parkun e Kulturës të Universiadës në periudhën nga 7 deri më 17 korrik do të jepen shfaqet e cirkut "Cirque du Soleil".
Artistët e cirkut të Moskës shfaqën para publikut një atraksion të ri: fluturimin në ajër “Millenium”. Për herë të parë në të njëjtin numër marrin pjesë akrobatët rusë dhe ata kenianë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30