×
Dhoma Shoqërore e Rusisë, 20 janar 2011
Ruajtja e paqes civile, mirëkuptimit ndëretnik dhe ndërkonfesional është kusht i domosdoshëm për ruajtjen dhe modernizimin e shtetit.
Dhoma Shoqërore, e cila kremton 5-vjetorin e veprimtarisë së vet, arriti të shndë
Përfaqësuesit e Dhomës Shoqërore të Rusisë në takimin e zhvilluar me Presidentin Dimitri Medvediev të enjten diskutuan problemet e korrupsionit, çështjet e marrëdhënieve ndërkombëtare dhe reformën në sistemin e ruajtjes së rendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31